To help you find your next cruise experience...

Het team van Classix Cruises heeft in totaal meer dan
50 jaar expertise in cruises op zee & rivier.


Onze passie voor deze reisformule is de drijfveer om op zoek te gaan naar het best passende aanbod en route.
Zo wordt elk cruiseavontuur een onvergetelijke ervaring vol emoties, verwennerij, belevenissen en ontmoetingen.
Jaarlijks verwerken we honderden verschillende routes naar alle uithoeken van deze kleine wereld, zodat we een breed beeld hebben van het aanbod.


Dankzij onze persoonlijke ervaring aan boord van de verschillende Cruise Lines en hun schepen, groot en klein, kunnen wij u door het aanbod loodsen.

Noteer alvast de verschillende elementen die voor jou belangrijk zijn:


waar wil je heen, wat wil je ontdekken, een ontmoeting met ijsberen of pinguïns, de adembenemende natuur of de intensiteit van de Fjorden. Of bent u op zoek naar cultureel erfgoed, de stad of regio, lokale culinaire verwennerij.


Wat het ook is, wij helpen u graag op weg naar de volgende cruise en maken er voor u een volledig pakket van, afgestemd op uw wensen en verwachtingen.


Captain Paul cruise -  Cruise Expert

Family & friends...

Voor alle leeftijden...


Genieten van een dynamische vakantie met vrienden en familie, een cruise is de meest complete oplossing waar iedereen een antwoord kan vinden op zijn behoeften.

Verwend worden bij elke gelegenheid aan boord en op de verschillende bestemmingen.


Met een breed scala aan activiteiten aan boord van deze grotere schepen, vele gezellige restaurants en bars, Broadway shows en nog veel meer, zult u geen tijd hebben om van alles te genieten. Dat is gegarandeerd!


Van stijlvol Ballroom dancing bij CUNARD in de vertrouwede British traditional ambiance.

Holland America Line bied dan weer zeer intense routes aan voor alle leeftijden en bezoekt vele bestemmingen rijk aan cultureel erfgoed en prachtige natuur landschappen.

Costa Cruises, Celebrity Cruises, Disney Cruises, NCL Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, bieden dan meer een volledige formule aan activiteiten aan boord van het schip. Kids & Teens club, vele sport faciliteiten, Karting, Laser games, adembenemende attracties en glijbanen in alle formaten.

 Wij helpen u graag verder in dit ruim aanbod voor een passend product voor u en uw familie of vrienden.

Yachting & Expedition


Small cruise ship for a intens adventure

Focus op de bestemming...


Door de nadruk te leggen op een bestemming en de drang om deze in meer detail te ontdekken, bieden kleinere schepen (yachten) een intensere ervaring bij een bezoek aan deze regio.

Kleinere schepen betekenen minder passagiers, vaak gecombineerd met meer personeel, soms overmatig vervuild met een persoonlijke service, omringd door gepassioneerde experts op de gekozen bestemming.

Van de witte expeditie naar het hoge noorden of het diepe zuiden, tot de groene expeditie die een koraalrif verkent, of de archipel van Micronesië. Quark Expeditions, Oceanwide Expedition, Aurora, Exploris staan garant voor een onvergetelijk avontuur.

Voor wie op zoek is naar exclusief comfort bieden we Ponant Yachting, Silversea Expedition, Seabourn Venture of de ultieme ervaring aan boord van de Scenic Eclips I & Eclipse II of Silversea Endeavour.


Bezoek exotische eilanden in de Caraïben of vaar langs de kustlijn van de Middellandse Zee of Kroatië, of hoppen van het ene eiland naar het andere in de Egeïsche Zee. Wij kunnen u begeleiden van basis yachting in Kroatië met Katarina Lines, tot betaalbare yachting tot 50 gasten met Variety Cruises of Elixir yachting.

Culinair & meer...


op kleine en medium grote schepen

De fijnste keuken op zee ...


Bovenop een unieke route, aan boord van kleine en middelgrote schepen, kunt u geïnteresseerd zijn in het maken van een speciale reis met voortreffelijke culinaire hoogtepunten. Nu weten we allemaal dat veel cruisemaatschappijen een geweldige keuken op hun schepen aanbieden.
Seabourn biedt een unieke All Inclusive cruise op All Suite schepen, ideaal voor een romantische cruise voor twee, of met een paar bijzondere vrienden.
En voor de echte Foodies wacht een prachtig avontuur aan boord van de Silversea schepen, waar we een zeer complete formule kunnen aanbieden. Van deur tot deur All Inclusive wordt de nieuwe standaard.

Explora Journeys zal wellicht een stevige duw naar boven geven met hun nieuwe cruise formule en schepen.


Let us know your taste and will pair it with a excellent cruise.

Cruise als Single is ook leuk...

Ondek een nieuwe horizon..


Een cruise is zeker de beste reisformule om bestemmingen te ontdekken met hun authentieke cultuur , fauna & flora, nieuwe geuren en smaken, nieuwe kennissen en vrienden.

Meer en meer rederijen bieden aangepaste kajuiten en tarieven aan voor de alleen-reiziger.

Wanneer je wil reizen met vrienden of familie, dan kan je toch een eigen kajuit en privacy hebben.


Met onze expertise zoeken we naar een passende aanbieding.


Captain Paul Cruise