News from the bridge...

Verder op deze pagina 

Silversea 

Exceptional cruising is back... discover Crystal

Crystal_Ships_Serenity_Symphony
Crystal_Pool_Serenity_Symphony
Crystal_Serenity_balcony
Crystal_Serenity_Aquamarine_suite
Crystal_Umi_Uma_Nobu_Serenity_Symphony
Crystal_Tastes_restaurant_Serenity_Symphony
Crystal_Palm_Court_Lounge_Serenity_Symphony
Crystal_Osteria_DOvidio_restaurant_Serenity_Symphony

Silversea - All Inclusief en Culinaire 

Silversea for Foodies
Silver Muse and Moon
Silversea will endulge you
Silversea SPA HAMMAM
Silversea S.A.L.T. Bar
Silversea S.A.L.T.

Silversea streeft ernaar uw reis onvergetelijk te maken door u naar de mooiste bestemmingen ter wereld te brengen in het comfort en de elegantie die u verdient.

De moderne luxe schepen zijn ontworpen voor diegenen die genieten van de sensatie van ontdekking en tegelijkertijd lichaam en geest verwennen in de meest weelderige omgeving denkbaar.

Alle accommodaties zijn ruime suites met zeezicht en butlerservice, en de meeste hebben een eigen veranda. Silversea cruises en cruise-expedities varen naar meer

dan 900 bestemmingen op alle zeven continenten.

yachting is the new cruise experience...

Yachting Trend

Emerald AZZURRA

Met slechts 100 gasten aan boord, in een All suite design, is

The Emerald yacht formule zeer compleet! Met wijn en bier bij de maaltijden voor lunch en diner, een selectie van excursies of avonturen inbegrepen, en nog veel meer...

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, omkadert in ruim jacht met uitstekende service.


Bel ons vandaag nog, de beschikbaarheid is beperkt!

Nieuws van de rederijen: • Crystal Cruises in een nieuwe versie. De A&K Travel Group, een pioneer in de reis industrie en eigendom van Geoffrey Kent en Heritage (de holding groep met voorzitter Manfredi Lefebvre d’Ovidio), heeft  de beide schepen de Crystal Serenity en de Crystal Symphony aangekocht.

          Beide schepen zijn er klaar voor om u te verwelkomen vanaf 31 juli en 1 september 2023


 • Silversea Cruises is nu nog inclusiever dan ooit en met de lancering van hun nieuw programma voor 2023/2024 is Siversea beslist een aanrader. De Silversea gasten kunnen genieten van complimentary excursies en eravringen in elke haven. En uniek is een ingebregepn Deur tot deur limo service voor en na de cruise. De meest volledige cruise formule om zorgeloos te reizen.


 • Seabourn Venture, Is het eeste van twee nieuwe discovery (ontdekking) yachten voor slechts 200 gasten in 100 All Suite & All Inclusive formule - is aan haar eerste Antarctica seizoen begonnen. De eerste gasten spreken met veel lof over hun ervaringen aan boord van dit nieuw schip. 


 • Explora Journeys will present a new trend in the cruise formula where the 35-55 age group will feel very good. Standard suite accommodation, wide choice of restaurants included, lounges and bars with pleasant entertainment. From July 2023 we will start in the Mediterranean Sea and continue towards Northern Europe, Iceland, Greenland and towards Canada for late summer...


 • Opnieuw een record aan reservaties voor vertrek in 2024 !  Een ruim aanbod aan nieuwe  schepen zal hier beslist een invloed op hebben. Bovendien zien we dat de rederijen zeer goed scoren met een nieuwe cruise trend, gericht op nieuwe cruisers, een jongere generatie

 • ... 

Nieuwe bestemmingen om te ervaren in 2023 & 2024:


 • De rederijen hebben een ruim aanbod aan nieuwe havens opgenomen in hun programma voor 2023 en nog meer voor het winter en zomer seizoen 2024. 


 • Silversea Lanceerde onlangs hun nieuw seizoen 2024 met een totaal aanbod aan bestemmingen (690) in 125 landen, over de 7 continenten. Maar liefst 60 maiden calls (= de eesrte keer dat de rederij deze bestemmingbezoekt). Meer details in onze zoek module.


 • Spitsbergen, Iceland, Scotland zijn mogelijk met middelgrote en kleine cruise schepen, en bieden een gedetailleerd programma aan. 


 • Alaska anders kan nu in een meer intieme sfeer met het aanbod aan expeditie yachten van de prachtige natuur. Zeker te bekijken zijn deze rederijen: Ponant, Silversea, Scenic, Quark Expeditions, ...


 • Het Midden Oosten met o.a. Dubai is weer terug en nieuw is de Rode Zee !


 • De Seychelles & yachting in het paradijs van exotische stranden.