News from the bridge...

Verder op deze pagina:

Emerald AZZURRA

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Rtiz-carlton-cruises
loft_suites
Loft_Suite2
news-main-the-ritz-carlton-yacht-collection-reveals-2022-23-winter-sai
The-Signature-Suite_Bedroom
Sun_deck
ritz-carlton-yacht-deck


Een reis met The Ritz-Carlton Yacht Collection biedt een ongekende kans om ongebonden te zijn. Hier laten vrijheid en flexibiliteit onderdompeling toe in de uitzonderlijke ervaringen van het leven; verkenning van de prachtige en onverwachte schuilplaatsen van de aarde; en het aanwakkeren van passies en curiositeiten die nieuwe en verdiepte verbindingen creëren.


Dit alles geleverd in een intieme setting met een verhoogd niveau van zorg en aandacht. Bewonder de schoonheid van de wereld door nieuwe ogen, verlevendigd en verlicht.

Leef ongebonden, leef volledig.

Yachting is de nieuwe cruise tendens...

Yachting Trend

Emerald AZZURRA

Met slechts 100 gasten aan boord, in een All suite design, is

The Emerald yacht formule zeer compleet! Met wijn en bier bij de maaltijden voor lunch en diner, een selectie van excursies of avonturen inbegrepen, en nog veel meer...

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, omkadert in ruim jacht met uitstekende service.


Bel vandaag nog uw reisagent, de beschikbaarheid is beperkt!

Nieuws van de cruiselines:


 • Crystal Esprit werd verkocht en verlaat de Crystal vloot. Maar gelukkig is er nu de Crystal Endeavor, die een waardige opvolger mag genoemd worden.


 • Silversea Cruises wordt meer allesomvattend dan ooit, samen met de aanstaande lancering van de nieuwe reisroutes voor 2022/2023. Bij Silversea zullen gasten genieten één gratis excursie aan wal en van een scala aan ervaringen in elke aanloophaven. En uniek in het luxe cruise segment nu ook een door-to-door limoservice van bij u thuis mee inbegrepen. Dit is echt zorgeloos All Inclusive genieten.

 • Seabourn Venture, het nieuwe discovery yacht voor slechts een 200 gasten - All Suite & All Inclusive - zal haar intreden maken op 10 april 2022 uit Greenwich (London)


 • Explora Journeys zal een nieuwe trend in de cruiseformule voorstellen waar de leeftijdsgroep van 35-55 zich zeer goed zal voelen. Standaard suite accomodatie, ruime keuze aan restaurants inbegrepen, lounges en bar's met pretige animatie. Vanaf mei 2023 starten we in de Middellandse Zee en gaan verder richting Noord Europa, Ijsland, Groenland en richting Canada voor de nazomer...


 • 31,5 Miljoen passagiers in 2022 - 2023? Het zijn alvast de prognoses voor 2022 - 2023 Post COVID waarbij het aanbod aan nieuwe cruisschepen is toegenomen en de reservaties vooraf nog nooit zo hoog zijn geweest. Niet enkel van de herboeking, maar ook vele nieuwe boekingen en passagiers die hun eerste cruise zullen ervaren.


Unieke bestemmingen om te ontdekken in 2023 & 2024:


De rederijen hebben heel wat nieuwe havens opgenomen in het programma's...


  • Silversea heeft nu ook haar programma voorgesteld voor 2023 - 2024 met een rekort aanbestemmingen (690) in 125 landen over de 7 continenten. Hierbij zijn maar liefst 60 maiden call's (=een eerste keer dat deze rederij die bestemming aandoet). Terug te vinden in onze zoekmodule !


  • De Zwarte Zee vinden we in 2022 & 2023 opnieuw in de routes van o.a. SeaDream, Norwegian Cruise Line, Silversea, The Ritz Carlton Yachts, Scenic Cruises terug.


  • Spitsbergen, Ijsland, Schotland komen nog meer gedetailleerd aan bod met de nieuwe expeditie schepen en discovery yachten.


  • Alaska anders geeft een intiemere ontdekking van dit uitgestrekt natuurgebied dank zij de komst van de ontdekkingsjachten van Ponant, Silversea, Scenic, Quark Expeditions, ...